Zwembadrolluik prijzen :

Ontdek hier alle mogelijkheden

Zwembadrolluiken  - comfort en veiligheid


Geschikt voor ieder zwembad

Het rolluik kan ingebouwd worden in nieuwe, alsook bestaande zwembaden. De installatie kan gebeuren op één dag, zonder dat het zwembad moet worden leeggelaten en zonder dat er doorboringen moeten gebeuren in de dichting van het zwembad.

 

Besparingen, comfort & veiligheid

Door gebruik te maken van de solarlamellen zal dit de verwarmingkosten reduceren tot 80%. De speciale zonnecollectoren geven het zonlicht rechtstreeks af aan het water. Naast het veiligheidsaspect zal de afdekking ook een belangrijke rol spelen in het onderhoud van uw zwembad. Takjes en bladeren worden uit het zwembad geweerd waardoor de onderhoudskosten sterk verminderen.

 

De waterdichte buismotor

De motor werd ontwikkeld om gemonteerd te worden in de as van het rolluik. Hierbij is een aparte motorput overbodig. Er is dan ook geen risico van waterdoorsijpeling via de as meer mogelijk.

 

Lamellen

De lamellen bestaan uit PVC of POLYCARBONAAT profielen met gesloten kamers, deze hebben een zeer groot draagvermogen. De solarlamellen zijn voorzien van een stijve , sterke gesloten scharnierpunt waardoor de indringing van vuil en algenvorming sterk tegen gewerkt wordt.

zwembadrolluik prijzen

Mogelijke rolluik systemen : 

zwembadrolluik prijzen

INBOUW MET INHANGCONSOLES


Dit systeem kan zowel bij bestaande als nieuwe zwembaden worden gebruikt . De installatie van het rolluik neemt slechts 1 dag in beslag.

De bovenkant van het rolluik kan worden afgewerkt met een houten rooster, ondersteund door een inox koker.

Afhankelijk van het waterpeil kan de inox rooster gelijk of verhoogd geplaatst worden.

Door gebruik te maken van inhangconsoles kan dit systeem in het zwembad geplaatst worden zonder doorboringen in de liner.

zwembadrolluik prijzen

INBOUW "PLAGE STRUCTUUR"


Dit systeem laat toe om uw zwembad op een esthetische manier af te werken. Enerzijds kan de boorddal rondom doorlopen in hetzelfde materiaal zonder niveau verschil , anderzijds lijkt het zwembad visueel 1 m groter door de rolluikbak onder het waterniveau te plaatsen.
Dit plage-rolluik wordt voornamelijk gekozen bij nieuwe zwembaden omwille van de bouwtechnische  voorzieningen die moeten worden genomen om de voedingskabel weg te werken.

zwembadrolluik prijzen

OPBOUW ROLLUIK


Dit systeem kan zowel bij bestaande zwembaden als nieuwe zwembaden worden gebruikt.
De installatie neemt slechts 1 dag in beslag.
De op maat gemaakte opbouwsystemen kunnen naadloos in de omgeving van je zwembad worden weg gewerkt en zijn de éénvoudigste oplossing voor bestaande baden.Zwembadrolluik - lamellen  : 

zwembadrolluik

SOORTEN LAMELLEN  PVC VERSUS POLYCARBONAAT


De lamellen bestaan uit pvc of polycarbonaat met gesloten kamers , deze hebben een zéér groot draagvermogen en zorgen voor de veiligheid van kind en dier.Met anti algen sleuven in uitvoering polycarbonaat lamellen :


Door toepassing van anti algen sleuven onstaat er een doorstroming in de tand & groef kamer van de lamel Op die manier worden de algen afgevoerd.Solar lamellen :


Door gebruik te maken van de solar lamellen zal dit de verwarmingskosten réduceren tot 80%.  De speciale solar collectoren geven het zonlicht rechtstreeks af aan het water .Verschil pvc lamellen en polycarbonaat lamellen :


PVC lamellen zijn goedkoper dat polycarbonaat lamellen maar zijn minder slagvast en vormvast dan polycarbonaat lamellen. Ze raken sneller beschadigd raken bij de inslag van een voorwerp (grote hagelstenen) dan polycarbonaat lamellen.

Polycarbonaat lamellen hebben daarenboven ook een veel langere levensduur dan pvc lamellen.

Onze referenties

zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik
zwembadrolluik
zwembadrolluiken prijs
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik
zwembadrolluik
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik prijzen
zwembadrolluik
zwembadrolluik

OFFERTE AANVRAAG ZWEMBADROLLUIK

 
 
 
 
 
 
Zwembadrolluik inbouw
Zwembadrolluik opbouw
Enkel lamellen
Geleverd & geplaatst
Zelf plaatsing